Over Compass Logistics

Ontdek wie wij zijn, wat onze missie is en hoe wij jouw internationale logistieke uitdagingen transformeren tot oplossingen.

Ontstaan van Compass Logistics

Compass Logistics is geboren uit de wens om klanten te voorzien van meer dan alleen transport; we willen een waardevolle partner zijn die bijdraagt aan het succes van onze klanten door middel van geïntegreerde logistieke oplossingen. De wereld van logistiek evolueert voortdurend, en we begrepen dat een meer omvattende aanpak nodig was om aan de groeiende eisen van de markt te voldoen.

Samenwerking met Compass Transport

Compass Logistics en Compass Transport vormen een hecht team dat elkaar perfect aanvult. Klanten met distributiebehoeften in de Benelux en Duitsland, evenals exportzendingen, ervaren volledige ontzorging dankzij de gecombineerde kracht van Logistics en Transport.

Waarom Compass Logistics?

  • Distributie BeNeLux en export onder één dak
  • Één centraal aanspreekpunt en persoonlijk contact
  • Oplossing afgestemd op jouw situatie
Offerte aanvragen

Sterke partnerships

Ons succes komt voort uit sterke partnerships. We werken samen met vaste partners wiens DNA en cultuur nauw aansluiten bij die van Compass Logistics. Ontdek de wereld van Compass Logistics, waar toewijding aan kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid samenkomen om een unieke logistieke ervaring te bieden.