Onze bestemmingen

Ontdek onze wereldwijde bestemmingen

Wereldwijd transport

Ons wereldwijde bereik wordt versterkt door strategische partners die net zo toegewijd zijn aan kwaliteit en betrouwbaarheid als wij. Samen creëren we een logistiek netwerk dat onze klanten in staat stelt om overal ter wereld met vertrouwen zaken te doen.

Bij Compass Logistics geloven we in het overbruggen van afstanden en het verbinden van continenten. Ontdek meer over onze wereldwijde bestemmingen en hoe we logistieke wegen openen naar succes over de hele wereld.

Logistieke oplossingen

BeNeLux in samenwerking met Compass Transport

Voor bedrijven die op zoek zijn naar efficiënte logistieke oplossingen binnen BeNeLux, staat Compass Logistics paraat als betrouwbare partner. Wij werken samen met Compass Transport die beschikt over een eigen vloot die op dagelijkse basis in de BeNeLux rijdt. 

Logistieke oplossingen

Ook in het Duitsland zorgen wij dat alles goed geregeld is.

Voor bedrijven die effectieve logistieke oplossingen zoeken in Duitsland, is Compass Logistics uw betrouwbare partner. Ontdek hoe onze samenwerking met Compass Transport uw logistieke operaties in Duitsland optimaliseert.

Logistieke oplossingen

Ook in het Verenigd Koninkrijk zorgen wij dat alles goed geregeld is.

Het Verenigd Koninkrijk, met zijn unieke logistieke uitdagingen, vraagt om gerichte oplossingen. Bij Compass Logistics begrijpen we de behoefte aan flexibiliteit en nauwkeurigheid. 

Op zoek naar betrouwbaar en professioneel transport naar Denemarken met korte levertijden?

Compass Logistics biedt hoogwaardige logistieke oplossingen voor het vervoer van goederen naar diverse bestemmingen in Denemarken, waaronder Kopenhagen, Aarhus, Odense, Aalborg en meer. Met onze jarenlange ervaring en expertise in internationaal transport, kunnen wij uw zending naar Denemarken snel en efficiënt laten verlopen.

Op zoek naar betrouwbaar en professioneel transport naar Italie met korte levertijden?

Compass Logistics biedt hoogwaardige logistieke oplossingen voor het vervoer van
goederen naar diverse bestemmingen in Italië, waaronder Rome, Milaan, Napels,
Florence en meer. Met onze jarenlange ervaring en expertise in internationaal
transport, kunnen wij uw zending naar Italië snel en efficiënt laten verlopen.

Op zoek naar betrouwbaar en professioneel transport naar Zweden met korte levertijden?

Compass Logistics biedt hoogwaardige logistieke oplossingen voor het vervoer jouw goederen naar diverse bestemmingen in Zweden, waaronder Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, en meer. Met onze jarenlange ervaring en expertise in internationaal transport, kunnen wij uw zending naar Zweden soepel en efficiënt laten verlopen.

Op zoek naar betrouwbaar en professioneel transport naar Italie met korte levertijden?

Compass Logistics biedt hoogwaardige logistieke oplossingen voor het vervoer van goederen naar diverse bestemmingen in Frankrijk, waaronder Parijs, Marseille, Lyon, Toulouse en meer. Met onze jarenlange ervaring en expertise in internationaal transport, kunnen wij uw zending naar Frankrijk snel en efficiënt laten verlopen.

 

Waarom Compass Logistics?
  • Distributie BeNeLux en export onder één dak
  • Één persoonlijk aanspreekpunt
  • Oplossing afgestemd op jouw situatie
Vraag een offerte aan
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang een op maat gemaakte offerte die past bij uw logistieke uitdagingen.