Zeevracht

Ontdek de mogelijkheden van onze uitgebreide dekking, dankzij de inzet van gespecialiseerde partners op alle continenten en in vrijwel alle landen.

Volledige ontzorging

Klanten die voor zeevracht kiezen, hebben vaak ook wegtransportbehoeften. Bij Compass Logistics koppelen we deze trajecten naadloos aan elkaar. Van het laden van containers in ons warehouse tot het verzorgen van wegtransport naar belangrijke havens zoals Rotterdam, en vervolgens het veiligstellen van de zeevracht. Ontdek de gemoedsrust die komt met een geïntegreerde logistieke aanpak bij Compass Logistics.

Waarom Compass Logistics?
  • Verschillende modaliteiten onder één dak
  • Één persoonlijk aanspreekpunt, snel en efficiënt
  • Maatwerk oplossing
  • Snelle doorlooptijden
  • Volledige ontzorging
Vraag een offerte aan
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bij Compass Logistics begrijpen we dat het proces van zeevracht maatwerk vereist. Onze focus ligt op zorgvuldige verscheping onder de juiste condities en met nauwkeurige documentatie, vooral bij zendingen buiten de EU. Intensieve afstemming staat centraal om ervoor te zorgen dat jouw goederen veilig en op tijd hun bestemming bereiken.

Internationaal zeetransport

Bij Compass Logistics streven we ernaar om je zendingen over de wereldzeeën te vervoeren met betrouwbare en efficiënte zeevrachtoplossingen. Of het nu gaat om korte overtochten over de binnenwateren, zoals naar Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk, of om uitgestrekte diepzeeavonturen naar verre bestemmingen zoals de Verenigde Staten en China, wij staan garant voor een uitgebreide dekking en professioneel beheer van het gehele traject.