Internationaal wegtransport

Stap in de wereld van betrouwbaar internationaal wegtransport met Compass Logistics.

Volledige ontzorging

Compass Logistics regelt het internationaal wegtransport van A tot Z. Wij schakelen met de juiste personen en partners, zodat jij als klant meer tijd, efficiency, focus en transparantie realiseert. Vooral bij klanten met diverse zendingen naar verschillende landen onderscheiden we ons. Vereenvoudig jouw logistieke processen met ons wegtransport en ervaar efficiëntie. 

Waarom Compass Logistics?
  • Jouw distributie BeNeLux en export onder één dak
  • Één persoonlijk aanspreekpunt, snel en efficiënt
  • Focus op je eigen kernactiviteit
  • Schakel snel op en af
  • Snelle doorlooptijden
Vraag een offerte aan
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze kracht ligt in het gebruik van betrouwbare partners die gespecialiseerd zijn in specifieke bestemmingen, waarbij zij de cultuur, taal en werkwijze kennen. De nauwe samenwerking tussen Compass Transport en Compass Logistics stelt ons in staat om snel te schakelen, en onze focus op maatwerk zorgt ervoor dat we voor elke vraag een passende oplossing bieden. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Afgestemd op jouw behoeften

Onze dienst richt zich op Europese landen, waaronder ook het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. Hierbij maken we gebruik van een flexibel proces dat aangepast kan worden aan jouw behoeften. Of je nu de voorkeur geeft aan een SPOT-tarief voor directe transparantie of liever werkt volgens onze prijslijsten voor een gestructureerdere aanpak, bij Compass Logistics garanderen we een vlekkeloze afhandeling van jouw wegtransport. Met ons flexibele aanbod kun je kiezen wat het beste aansluit bij jouw specifieke behoeften en voorkeuren.